Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Eddie The Eagle DVD-actie

eddie the eagle(1)

Eddie the Eagle is geïnspireerd door ware gebeurtenissen en vertelt het inspirerende verhaal van Michael “Eddie” Edwards (Taron Egerton), een onwaarschijnlijke maar moedige Britse skispringer die altijd in zichzelf bleef geloven – zelfs toen een heel land hem al had afgeschreven. Met de hulp van een rebelse en charismatische coach (een rol van Hugh Jackman) neemt Eddie het op tegen de gevestigde orde en verovert hij de harten van sportfans wereldwijd dankzij een onwaarschijnlijk en historisch optreden tijdens de Olympische Winterspelen in Calgary van 1988. Een film van de producenten van Kingsman: The Secret Service met Taron Egerton in de rol van Eddie, de geliefde underdog met zijn typerende ‘geef nooit op’-mentaliteit.

2016 was natuurlijk het jaar van de Olympische Spelen en daarom was het natuurlijk logisch om een film als Eddie the Eagle uit te brengen. In samenwerking met 20th Century Fox en Team Lewis mochten wij de DVD van deze film weggeven en het enige wat jij hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord op onderstaande vraag te mailen.

Prijsvraag

Bij de Olympische Spelen is meedoen altijd belangrijker dan winnen, maar laten we eerlijk wezen winnen blijft natuurlijk wel het leukst. Wij willen weten welke Nederlandse sport(st)er het meest succesvol is geweest in diens Olympische carrière. De meest succesvolle Nederlandse Olympiër is op dit moment Irene Wüst welke met 4x Goud, 3x Zilver en 1x brons het klassement aanvoert en daar zeer waarschijnlijk over 2 jaar nog een (paar) medaille(s)  aan toe voegt. Inge de bruijn zoals een enkeling dacht heeft evenveel medailles maar een zilveren medaille minder.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we een winnaar getrokken.

Gerard

Gefeliciteerd!!! De DVD komt zo snel mogelijk jouw kant op..

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar