Site pictogram Movie Addicts

Electric Elephants van Jay Hardway is titeltrack ‘Sneekweek’

De titeltrack van de Nederlandse thriller Sneekweek is Electric Elephants van Jay Hardway, maakte de populaire DJ/producer zojuist bekend op zijn Facebook. In de video wordt ook de rest van de soundtrack aangekondigd, met onder anderen artiesten als Armin van Buuren, Audio Bullys, Chocolate Puma, Curbi, Eva Simons, KSHMR, Tiësto, Martin Solveig, Mightyfools, Showtek en Wätermat. De muziek supervisie voor de film is verzorgd door MusicAllStars Publishing. Vandaag over een week draait de sexy thriller van regisseur Martijn Heijne en producent Klaas de Jong (Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter) in de bioscopen. In de film krijgen zes jongeren, die een wilde vakantie vieren tijdens de Sneekweek, te maken met een gestoorde moordenaar die het op hen allemaal voorzien lijkt te hebben.

De immens populaire trailer van de nagelbijter werd al bijna 300.000 keer bekeken op internet. De film haakt speels in op de populaire Sneekweek en de cast is ingevuld door onder anderen Carolien Spoor (Homies), Jelle de Jong (‘Dokter Deen’), Yootha Wong-Loi-Sing (Hoe duur was de suiker), Marly van der Velden, Ferry Doedens (beiden GTST), Kimberly Klaver (Verliefd op Ibiza), Diederik Ebbinge (Toscaanse bruiloft) en Frank Lammers (Michiel de Ruyter). Ook Holly Brood en de bekende vlogger Furtjuh (Rutger Vink) spelen rollen in de film die zich afspeelt rondom de bekende Friese zomerfeesten.

Over Sneekweek:
Sneekweek is een sexy thriller die draait om zes studenten – 3 meiden, 3 jongens – die los willen gaan tijdens Sneekweek. Maar de week zeilen en wilde feesten begint al met een mysterie: wie heeft de gigantische villa voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot, met wie ze een heftig geheim uit het verleden delen? Who cares; het feest kan beginnen! Maar als Merel (Carolien Spoor) heftige nachtmerries krijgt, gemaskerde figuren ziet rond de villa en één van haar vrienden door een combinatie van medicijnen bizarre bijwerkingen krijgt, verandert de vakantieweek in een gruwelijke nachtmerrie…

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar