Site pictogram Movie Addicts

‘Fashion Chicks’ in première in 58 zalen Grootste Girls Night ooit

Dé fashion film van dit jaar Fashion Chicks gaat aanstaande vrijdag in 58 zalen gelijktijdig in première tijdens ‘Girls Night’. Niet eerder was een Girls Night zo populair als deze editie en op de hoofdlocatie, Pathé Arena, wordt de film in maar liefst in zes zalen vertoond.

Bij het overgrote deel van de Girls Night voorstellingen kan het publiek middels een live-stream volgen wanneer de hoofdrolspelers op de rode loper verschijnen. Tevens verzorgt de populaire boyband B-Brave een optreden dat live gestreamd wordt naar de andere bioscopen. B-Brave heeft de titelsong ‘Tot in de Nacht’ verzorgt en de vijf bandleden spelen een rol in Fashion Chicks.

De hoofdrolspelers Liza Sips, Victoria Koblenko, Pip Pellens, Robin Martens, Melody Raymann, Jason de Ridder, Harry Glotzbach, Lone van Roosendaal, B-Brave, Roue Verveer en Renee Fokker zullen vrijdagavond hun opwachting maken op de rode loper in Pathé Arena.

Over Fashion Chicks:
Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashiondesigner te worden en het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…..

Fashion Chicks, van regisseur Jonathan Elbers, wordt 2 december door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar