Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Freaks of Nature DVD-actie

Freaks of Nature - BXS00490 - 3D - EARLY(1)

In Freaks of Nature begroeten we je in Dillford, waar drie dagen geleden alles nog normaal en rustig was: de vampieren stonden bovenaan de sociale orde, de zombies onderaan en de mensen konden zich redden in het midden. Maar deze delicate balans werd grof verstoord toen de alien apocalyps in Dillford arriveerde en een einde maakte aan de harmonie. Nu staan de mensen tegenover de vampieren en de vampieren tegenover de zombies in een niets ontziende bloedzuigende, hersen verzwelgende, vampier doorstekende, dodelijke strijd – en ze zijn allemaal op de vlucht voor de aliens. Het is aan drie tieners – een mens, een vampier en een zombie – om samen uit te dokteren hoe ze van de buitenaardse bezoekers afkomen en de vrede kunnen herstellen in dit “normale” stadje.
In samenwerking met Sony Home Entertainment NL mogen wij 2 DVD’s weggeven van deze komische horrorfilm. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord in sturen op onderstaande prijsvraag.
Prijsvraag:

In Freaks of Nature leven wij mensen naast zombies en vampiers in een samenleving. Weten jullie nog een film waarbij mensen bewust en vredig naast monsters leven of gaan leven? Goede antwoorden waren onder andere Twilight (helaas) Warm Bodies, Frighteners, Hotel Transylvania en The Adams Family.

Uit de vele goede inzendingen hebben we weer 2 winnaars mogen trekken.

af.venema

&

Alex74

Gefeliciteerd!!! De DVD’s komen  zo snel mogelijk jullie kant op

 

 

Trailer

Freaks of Nature Copyright: © 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Voor meer informatie over releases van Sony Home Entertainment NL kijk op Facebook

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar