Site pictogram Movie Addicts

Geekstravaganza ontvangt 25 mei internationale top comic wereld

De collectors mini market Geekstravaganza ontvangt tijdens de Deluxe edition op zaterdag 25 mei in Rotterdam verschillende bijzondere top illustrators en striptekenaars voor een exclusieve meet & greet, expositie en live creatie van nieuw artwork.

De legendarische Amerikaanse illustrator Tom Bunk, vooral bekend van zijn werk aan de 80’s sticker serie Garbage Pail Kids en de strips voor MAD Magazine, zal acte de présence geven en heeft speciaal voor het evenement een genummerde limited edition prints gemaakt die hij ter plekke signeert. Naast Tom Bunk zullen ook artiesten als Chenduz, Elysa Castro, Serge K_B, Joe Saleh en niemand minder dan Juan Carlos Ruiz Burgos naar Geekstravanganza komen. De Spaanse artist extraordinaire Ruiz Burgos heeft gewerkt aan comics voor o.a. IDW en Zenescope en is nu vooral bezig als ‘alternate filmposter’ artist. Trading Card sketch artist Chenduz is vooral bekend van zijn werk aan de Garbage Pail Kids en Wacky Packages series. De Spaanse Elysa Castro heeft aan diverse animaties gewerkt, maar is eveneens briljant in het maken van waterverf illustraties. Het werk van de Rotterdamse kunstenaar en illustrator Joe Saleh kenmerkt zich door de sci-fi en film en muziek invloeden en Serge K_B tekent en schildert surrealistische wezens op uiteenlopende ondergronden. Van de artiesten zijn zowel prints als originals verkrijgbaar tijdens Geekstravaganza.

Eveneens zal een expositie van divers werk gepresenteerd worden i.s.m. Enfant Terrible en zijn er verschillende verkoopstands met een hoog comic aanbod aanwezig. Geekstravaganza is een maandelijks terugkerend event en een opmaat naar het jaarlijks terugkerende Geek Fest Rotterdam en is een 100% cosplay friendly event. Geekstravaganza Deluxe edition | Zaterdag 25 mei | 10.00 – 19.00 uur | 42 Workspace | Schiedamse Vest 154 | 3011 BH Rotterdam Tickets € 10 | aan de deur of via www.geekfestrotterdam.nl en https://geekfestrotterdam.stager.nl/web/tickets/329806

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar