Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ghost in the Shell actie ( Nu in de bioscoop)

Winnaars Ghost in the Shell actie ( Nu in de bioscoop)

In Ghost in the Shell is Scarlett Johansson te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden. Gebaseerd op de wereldberoemde anime-serie en geregisseerd door Rupert Sanders. Naast Scarlett Johansson bestaat de cast uit ‘Beat’ Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbæk, en Kaori Momoi.

De live action remake van de Manga klassieker Ghost in the Shell draait in de bioscoop. en wij mochten in samenwerking met Universal 2 prijzenpakketen weggeven met daarin een t-shirt en een infuser drinkfles.

Prijsvraag

Er is door de die hard fans van de originele Manga films veel te doen geweest rondom de casting van Scarlett Johansson, die natuurlijk alles behalve Japans is. Maar weten jullie ons ook haar daadwerkelijke afkomst te geven? Met afkomst bedoelde we uiteraard niet zozeer in welke stad of land Scarlett Johansson geboren was. New York in Amerika en zelfs the Bronx was genoemd. We wilden weten dat haar vader van Deense komaf was en haar moeder Joods en zij dus van Deens/Joodse afkomst is.

Niet iedereen viel voor de instinker sterker nog de meeste mensen wisten een goed antwoord te geven en uit deze mensen hebben we twee winnaars getrokken:

Johan

&

Ferdinand

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar