Site pictogram Movie Addicts

Ghostbuster geruchten

Onbevestigde geruchten vanuit Sony zouden beweren dat er naast de ghostbuster film van Paul Feig met een all woman lead Sony nog een ghostbuster film wilt maken maken met mannen. Channing Tatum en Chris Pratt zouden al gepolst zijn om hier onderdeel van uit te maken. De regisseurs, ja je leest het goed goed meervoud zouden de Russo broers zijn die verantwoordelijk waren voor Captain America: Winter Soldier. Het zou de bedoeling zijn om daarna een prequel te maken en een film waarbij beide teams gaan samenwerken.

Sony wil hiermee een grote franchise om het Ghostbuster merk oprichten en hoewel het idee leuk klinkt( de samenwerking van Melissa McCarthy, Kirsten Wiig, Channing Tatum en Chris Pratt alleen al zou in otentie een superhit opleveren) heeft Sony al eerder misgeschoten met het opzetten van een franchise.Spiderman bijvoorbeeld, waarbij ze nu de samenwerking met Marvel gezocht hebben om Spiderman in die universum mee te nemen in plaats van zelf met het merk verder gaan.

Een Ghostbusterfilm met een mannelijke leadcast waarbij de nog levende originele castleden een rol zouden spelen zou door de meest die hard fans wel eerder toegejuichd worden.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar