Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ghostbuster prijzenpakket-actie (Nu in de bioscoop)

ghostbusters_02038307_ps_3_s-low(1)

Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is Ghostbusters terug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer.

27 jaar na Ghostbusters II is daar eindelijk een nieuwe Ghostbusters film, alleen niet met de originele cast in de hoofdrollen. Nu bestaan deze Ghostbusters volledig uit vrouwen welke allemaal, net als hun mannelijke voorgangers, uit komische talenten bestaan. Wij mochten een tweetal prijzenpakketten weggeven van de film en het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Naast een verleden bij Saterday Night Live bij zowel de oude als de nieuwe cast delen Melissa McCarthy en Bill Murray nog iets. Zij hebben samen in een film gespeeld en wij willen graag weten welke film dat is. Het juiste antwoord was uiteraard St Vincent

Uit de vele juiste inzendingen (wat toch wel bewijst dat de Ghostbusters wel degelijk bij filmliefhebbers leeft) hebben wij 2 winnaars getrokken.

johny

&

ireneniec

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

www.ghostbustersfilm.nl

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar