Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Ghostbusters DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar)

ghostbusters-br

Erin Gilbert (Kristen Wiig) en Abby Yates (Melissa McCarthy) zijn een paar miskende auteurs die in hun boek poneren dat spoken echt zijn. Enkele jaren later sleept Gilbert een prestigieuze job in de wacht aan Columbia University, maar wanneer haar boek weer de kop opsteekt, wordt ze uitgelachen in de academische wereld. Wanneer geesten Manhattan binnenvallen, herenigt Gilbert met Yates, en besluiten ze samen te werken met een nucleair ingenieur, Jillian Holtzmann (Kate McKinnon), en een metro werknemer, Patty Tolan (Leslie Jones), om de wereld te redden van een mysterieus kwaad.

Alle controverse terzijde de Ghostbusters zijn terug in vrouwelijke vorm wel te verstaan en wij mogen in samenwerking met Sony Home Entertainment de DVD en Blu-Ray weggeven van deze toch echt vermakelijke titel. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Erin, Abby, Jillian en Patty zijn de nieuwe vrouwelijke Ghostbusters. Maar wat wij willen weten zijn uiteraard de namen van het originele viertal. Het juist antwoord is natuurlijk  Peter Venkman, Raymond “Ray” Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore

 

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken namelijk:

Monique (DVD)

&

John (Blu-Ray)

 

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar