Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Grimsby DVD/Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

grimsby_02037955_ps_2_s-low(1)

Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kinderen en de lekkerste vriendin in Noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Sinds kort is Grimsby verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en wij mochten in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment de DVD en Blu-Ray weggeven van deze heerlijk foute actie-komedie. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen.

Prijsvraag:

Mark Strong is misschien niet de grootste naam die er is maar deze man heeft ondertussen een aardige staat van dienst opgebouwd uit veelal ijzersterke bijrollen. Ook het spionage werk is hem niet vreemd. Kan jij nog 2 titels noemen van spionage films waarin hij speelde? Titels waarbij spionage een rol speelde waren onder andere Tinker Tailor Soldier Spy, Kingsman: The Secret Service en Body of Lies

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken.

Moviemaniac84(Blu-Ray)

&

gerda(DVD)

Gefeliciteerd!! De DVD en Blu-Ray komen zo snel mogelijk jullie kant op!!

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar