Site pictogram Movie Addicts

Halloween 2015 lijst van evenementen en acties

halloween-p(1)

Halloween staat alweer voor de deur en net als dat we als Movieaddicts groeien groeit ook de aandacht die we aan een van de leukste periodes in het jaar besteden. Dit jaar hebben we meerdere acties lopen, hebben we meer evenementen in het oog en zullen we ook verslag doen van zoveel mogelijk dingen waar wij bij aanwezig zijn. Hieronder een opsomming van verschillende evenementen tijdens of in aanloop van Halloween waar we aandacht aan geven. Mocht je nog wat willen toevoegen laat het ons weten en wij voegen het toe aan deze lijst.

Om te beginnen hier de links voor de verschillende acties die wij hebben lopen:

Mr Horror Halloween horror show gesloten

DVD- Pakket

Demonic- DVD-actie

Hellions- DVD-actie

Vrijkaarten Monster Bash

Unfriended DVD-actie

Walibi Halloween Fright Night’s

Natuurlijk is Eddie de Clown weer van de partij bij de Walibi Fright Night’s.Ook dit jaar pakt de organisatie weer groter uit met meer scarezones en niet te vergeten de veel besproken SM zone met de lekkertjes van Eddie. Halloween in Walibi is voor de echte thrillseekers naast de attracties overdag komt het park ’s avonds echt tot leven en dat zullen de bezoekers weten ook. Maandag tot en met donderdag ben je veilig in oktober, maar de komende 3 weekenden van vrijdag tot en met zondag is het griezelen geblazen in Walibi.

 

Haunted Castle Kasteel Keukenhof te Lisse (30 & 31 oktober)

Ben je niet van de pretparken maar wil je wel bij misschien wel het grootste Halloween horror evenement van Nederland aanwezig zijn dan is de Haunted Castle misschien wel iets voor jouw. Tijdens deze twee dagen valt er naast de verschillende scarezones en spookhuizen nog genoeg te beleven.

Amsterdam Halloween Festival

Ook dit jaar is weer het Amsterdam Halloween Festival met verschillende activiteiten in Amsterdam met als klap op de vuurpijl het Monster Bash feest op 31 oktober. Her leuke hiervan is dat dankzij de variatie van de verschillende activiteiten rekening wordt gehouden met het hele gezin en halloween fans met verschillende interesses.

Mr Horror’s Halloween Horror Show

Dit jaar is er ook weer een horrorfilm marathon en dit jaar is het bereik groter dan voorgaande jaren want deze marathon is nu niet alleen in de Randstad te bewonderen maar landelijk bij verschillende bioscoop ketens. Mr Horror Jan Doense heeft weer vier mooie titels voor de horror liefhebber uitgezocht welke iedereen zoet moet houden van 00:00 tot een uurtje of 8 ’s ochtends.

 

ZombieRush

Ook voor de sportieve thrillseekers is er met Halloween een heel leuk evenement namelijk de ZombieRush. Een obstacle run van 5 of 10 KM met als extra hindernis hordes zombies die het leven van de renners zuur moeten maken. Voor de liefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om als renner en als zombie aan het evenement mee te doen.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar