Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Halloween filmpakket actie

halloween-p(1)

We gaan langzaam echt aftellen voor Halloween en daar horen leuke acties bij waaronder een voor een filmpakket (dvd of blu-ray) welke wij in samenwerking met Splendid Films mochten weggeven.

Om kans te maken hoef je alleen een mail te sturen naar win@movieaddicts.nl met als onderwerp Halloweenactie en vertel ons jouw favoriete griezelfilm. Vergeet niet je naam en adres te vermelden in de mail en of je voorkeur uitgaat naar een dvd of blu-ray pakket

We hebben een flinke lijst met zeer veel verschillende titels, meer dan 40 in totaal. Een paar titels kregen wat meer stemmen dan andere, waarbij wel opviel dat de klassiekers hierbij echt nog in trek zijn bij de horrorliefhebbers. Uiteindelijk heeft Scream zijn leidende posietie kunnen behouden waarbij een hele rij klassiekers lang bleven stuivertje wisselen om uiteindelijk met 5 titels op plaats twee te eindigen.

Uitslag:

1. Scream

2.The Exorcist, Evil Dead, A Nightmare on Elmstreet, Psycho en Carrie

Omdat dit een mailactie was hebben de  winnaars persoonlijk bericht gehad en zeggen we alleen heel veel kijkplezier met de gewonnen titels.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar