Site pictogram Movie Addicts

Halloween Horror Show (31 oktober)

unnamed

31 oktober is het weer zover en is Halloween 2015 daar!!! Ook dit jaar verblijd Mr Horror (Jan Doense) ons met een mooie serie horrortitels voor de Halloween Horror Show Marathon. Voor de Die Hard horror fans en de mensen die hun Halloween avond/nacht eens een keer anders willen invullen.

Ook dit jaar is het aanbod weer divers en voor ieder wat wils. Zo hebben we misschien wel de zombietitel van 2015 ‘Scouts Guide to the Zombie Apocalypse‘, de horror anthology ‘Tales of Halloween‘ welke 10 zeer diverse verhalen bied, ‘The Hallow‘ waarin het bovennatuurlijke het voor de natuur opneemt wanneer mensen de waarschuwingen niet serieus nemen en tot slot de deels Nederlandse productie ‘Cherry Tree‘ waarbij een deal verregaande gevolgen heeft voor de hoofdpersoon.

Bezoekers die verkleed naar de HALLOWEEN HORROR SHOW in Amsterdam komen, maken kans op angstaanjagende horrorprijzen. Wil je meedoen? Meld je dan bij binnenkomst aan. Voor meer informatie en bijvoorbeeld alle locatie waar deze horror marathon vertoond wordt kijk dan op website van Mr Horror’s Halloween Horror Show

Bekijk het hieronder de trailer voor deze avond of uiteraard de losse volledige trailers van de films die ook online staan.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar