Site pictogram Movie Addicts

Halloween Horrorshow vrijkaarten actie

In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober presenteert Mr. Horror voor de achtste keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon vol nagelbijtende spanning, gitzwarte humor en rijkelijk vloeiend bloed in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters door het hele land. Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe horrorfilms, die garant staan voor een lange, slapeloze nacht:

Dit jaar kunnen horrorliefhebbers naast AMSTERDAM ook terecht in ROTTERDAM (Pathé Schouwburgplein), DEN HAAG (Pathé Buitenhof), HAARLEM (Pathé), HELMOND (Pathé), MAASTRICHT (Pathé), TILBURG (Pathé), GOUDA (Cinema), HEERENVEEN (Bios), HEERLEN (Quatro), HENGELO (Cinema), KLAZIENAVEEN (Service Bioscoop Astra), LEEUWARDEN (Cinema) en ZUTPHEN (Cinemajestic).

Let op: In Hengelo en Leeuwarden vindt de Halloween Horror Show één dag eerder, in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 oktober, plaats!

Nu mogen wij voor deze Halloween Horrorshow 4×2 vrijkaarten voor een stad naar keuze weggeven en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is te reageren onder de Facebook-actiepost of een mail te sturen naar win@movieaddicts.nl met jouw stad naar keuze

Halloween Horrorshow Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar