Site pictogram Movie Addicts

Halloween Part 1 @ Haunted Castle in Lisse

Gisteren (30 oktober j.l.) begon voor Movieaddicts Halloween met een bezoek aan The Haunted Castle in Lisse. Voor deze gelegenheid is het landgoed rondom Kasteel Keukenhof volledig omgetoverd tot een gebied gevuld met angstaanjagende figuren. Wij gingen uiteraard onbevreesd maar voorzichtig op ondekkingstocht langs drie spookhuizen/scarezones met als thema’s Fear Factory, Doll House en een heuse Asylum. Dit is echter nioet het enige want het evenment is verder aangekleed met een markt(iets minder angstaanjagend op de cupcakes na dan) een klein theater, waar korte enge films vertoond worden, een doolhof vol zombies en niet onbelangrijk een terrein waar de vele angstaanjagende figuren zich ook buiten de scarezones begeven. alle attracties werken zeer goed dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers welke er een waar feest van maken om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. En we kunnen je garanderen dat dit ook meerdere malen zal lukken.

Voor iedereen die nog niet geweest is en vandaag met Halloween nog geen plannen heeft, zeg ik ga dat zien. Als je durft!!!!!!

Foto’s

Nu nog aan het lachen samen Imar een van de stille krachten achter de site

Verloren in het Zombiedoolhof

Voor deze clown maakte ik een uitzonder (ever since IT I F*ing hate clowns)

 

Er was ook genoeg lekkers te vinden

 

 

Haunted by the Asylum Freak

Ook andere durfde het af en toe om met de figuranten op de foto te gaan.

Of het nou lag aan de gastvrouw die ons verwelkomde weet ik niet, maar ik verwacht geen barbies in deze Doll House

Een zeer gezellig verlicht Kerkhof

Ook ik wist niet altijd te ontkomen

Ook de monsters zijn ook af en toe knus en lief bezig

Mocht je Saw achtige inspriratie op willen doen was de Torture Maze een aanrader hieronder wordt een van de vele martelmethodes beschreven.

Naast het lekkers was er ook iets angstaanjagends wat geserveerd werd

Nog een laatste blik

Nog steeds lachend en met een lekkere muffin keerden wij zeer tevreden huiswaarts, maar Imar mag de volgende keer ook met wat enge gasten op de foto ;o)

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar