Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Happy Death Day winactie (Nu in de bioscoop)

Winnaars Happy Death Day winactie (Nu in de bioscoop)

In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

De meeste filmkijkers zullen het concept van Groundhog Day wel kennen en het was dan ook wachten totdat dit in een horrorverpakking gegoten zou worden. Nu mogen wij in samenwerking met Universal NL 2×2 vrijkaarten plus Hoodie van de film weggeven voor deze film. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag,

Prijsvraag

Dit is een vraag voor de Slasher fans onder ons. Zoals in de trailer te zien is draagt de moordenaar een masker om zijn identiteit verborgen te houden. Weten jullie nog drie killers (filmtitels mag ook) te noemen met een gemaskerde killer? Ghostface (Scream), Michael Meyers (Halloween) Jason Voorhees (Friday the 13th) The Stranger, You’re Next en Leatherface (Texas Chainsaw Massacre waren de meest gegeven antwoorden.

Uit de vele juiste antwoorden hebben we 2 winnaars getrokken

Alice (vrijkaarten)

&

Soraya (vrijkaarten plus hoodie)

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

Trailer

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar