Site pictogram Movie Addicts

Het aftellen voor Halloween is officieel begonnen!!!!

Het aftellen naar Halloween is begonnen! Met trots presenteert Amsterdam Spook de 16de editie van hun halloweenkostuumfeest op zaterdag 29 oktober 2016 welke weer terugkeert in de club van Hotel Arena; Het beloofd weer een legendarische bijeenkomst van Amsterdams meest eigenzinnige creatievelingen, duistere zielen en vrijgevochten buitenbeentjes van over de hele wereld te worden. Het 6de en jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival, met 4 gruwelijk goede dagen in petto, zal plaatsvinden van 28 tot en met 31 oktober 2016.

DEAD SPACE sci-fi halloween kostuumfeest
Zaterdag 29 oktober 2016
21:30-05:00 in Hotel Arena

Dead Space – Want in de ruimte kan niemand je horen SCHREEUWEN

Het thema voor Halloween 2016 is een eerbetoon aan de verbeelding en kunstzinnigheid van o.a. H.R. Giger, de man die verantwoordelijk is voor het uiterlijk van Alien uit de gelijknamige films. Het thema is geïnspireerd op buitenaardse verhalen als  Predator, Prometheus, Event Horizon, V, Star Trek, Star Wars, Total Recall, Mars Attacks, en Guardians of the Galaxy. Buitenaardse wezens, aliens en hemelse wezens zijn uitgenodigd om neer te dalen voor de 16de editie van ons jaarlijkse halloweenfeest in Hotel Arena.

Verwacht een bloedstollende line-up met meer dan 35 artiesten & dj’s, speciale gast-cosplayers, griezelige decors, epische kostuums en een authentieke halloweensfeer die je simpelweg nergens anders kunt vinden.

Dresscode: Zoals elk jaar kostuum verplicht! Geld en andere prijzen voor Best Volgens Thema Gekleed, Beste Groep/Duo en Origineelste Kostuum en net als de afgelopen 2 jaar gaan wij als Movieaddicts proberen een toepasselijke bijdrage aan te leveren.

Tickets: voorverkoop €26, duurder aan de deur.
Early Spooks: Bestel 4 tickets voor de prijs van 3 en bespaar 25% met het Early Spook-groepsticket! Er zijn een beperkt aantal Early Spook-tickets beschikbaar.

Amsterdam Halloween Festival 2016

Halloween is meer dan een feestje. Het 6de en jaarlijkse festival wordt gehouden van 28 tot 31 oktober 2016. Het programma van afgelopen jaar omvatte make-up-workshops, themadiners, halloweenhotelkamers, een nachtelijke horrorfilmmarathon, en het beruchte kostuumfeest van Spook: The Monster Bash in Panama. Het festival trekt zo’n 4.000 bezoekers van over de hele wereld – van Mexico tot Dubai, Engeland en de VS. Het festivalprogramma voor 2016 zal begin september bekend worden gemaakt.

Meer dan een feest
Wat onderscheidt Spook van de rest? De halloweenviering van Amsterdam Spook is ontstaan in de undergroundscene en benadert Halloween op een plezierige, authentieke en luchtige manier. Het draait niet om dj’s met grote namen of mensenmassa’s. Het zijn de kostuums, thema’s, decors, artiesten, gespecialiseerde grimeurs, bodypainters, creatieve medewerkers en vrijgevochten buitenbeentjes die deze evenementen leven inblazen.

Over Amsterdam Spook: http://halloweenamsterdam.com/nl/about

Stalk Spook
Facebook.com/Halloween.amsterdam
Instagram @amsterdamspook
Twitter @amsterdamspook

Website www.amsterdamspook.com  / www.halloweenamsterdam.com

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar