Site pictogram Movie Addicts

Hoofdrollen achtste Carry Slee-film KAPPEN! bekend

Tonko Bossen (SpangaS, Oorlogsgeheimen) en Joes Brauers (Oorlogsgeheimen, Code M) gaan twee van de hoofdrollen vertolken in KAPPEN!; de nieuwste boekverfilming van Carry Slee. De opnames voor KAPPEN! starten medio oktober en de film is naar verwachting vanaf juni 2016 in de bioscoop te zien.

KAPPEN! is alweer de achtste boekverfilming van schrijfster Carry Slee. En dat ze nog steeds immens populair is, blijkt bijvoorbeeld uit het casting event waar ruim 12.000 kinderen en tieners zich voor aanmeldden. Uit alle kandidaten kunnen onder andere Tonko en Joes zich de komende weken gaan voorbereiden op de opnames. Naast deze geluksvogels, hebben ook Tobias Kersloot, Jasha Rudge, Timo Wils en Stephanie van Eer een grote rol in de film weten te bemachtigen.

Over de film:
Sander (Tonko Bossen) en Chris (Joes Brauers) zijn al van kinds af aan beste vrienden. Maar sinds ze omgaan met de agressieve Emiel, verandert deze vriendschap. Wanneer Sander wordt meegetrokken in een actie van zinloos geweld, raakt hij verstrikt in een web van leugens en moet hij vechten om de waarheid boven tafel te krijgen. Ook als dit ten koste dreigt te gaan van zijn vriendschap en zijn prille relatie met zijn vriendin Indra.

KAPPEN! is een productie van Shooting Star en de distributie is in handen van Dutch FilmWorks. Beiden werkten eerder al samen bij kassuccessen SPIJT en PIJNSTILLERS. De regie is in handen van Tessa Schram die eerder al de regie had gedaan van een andere Carry Slee verfilming namelijk Pijnstillers

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar