Site pictogram Movie Addicts

Hoofdrollen muzikale bioscoopfilm HART BEAT bekend

Op maandag 9 november starten de opnamen van de bioscoopfilm Hart Beat waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Vajèn van den Bosch (Spangas, Grease) en Rein van Duivenboden (popgroep MainStreet).  Hart Beat is een spetterende muzikale film en is het speelfilmdebuut van regisseur Hans Somers (VRijland, Spangas). Het idee voor de film komt van scenarist Anjali Taneja (Kattenoog, VRijland, Het Huis Anubis) die samen met Ivo W. Punt en Jeroen van der Zee het scenario schreef.

Vajèn van den Bosch, die nu te zien is in de musical Grease als Sandy, speelt de rol van Zoë. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met Hart Beat. Om in een film naast acteren ook te mogen zingen is een droom. Het is fantastisch om dit te kunnen combineren met Grease”, aldus Vajèn. Tieneridool Rein van Duivenboden maakt met de film zijn speelfilmdebuut: “Met MainStreet heb ik al ontzettend veel meegemaakt, maar ik kijk er naar uit om mijn horizon te verbreden met acteren”.

Producent Maarten Swart van Kaap Holland Film is heel enthousiast over het nieuwe project:  “Hart Beat is een film die nog niet eerder in Nederland is gemaakt. Met Hans Somers, het team van Goed Verhaal en een geweldige cast hebben we alles in huis om een fantastische film te maken”.

Over Hart Beat:
Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

De film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film in samenwerking met Goed Verhaal en Nickelodeon. Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de distributie. Hart Beat is in het najaar van 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Foto links: Mainstreet met links Rein van Duivenbode

Foto rechts: Vajén van den Bosch tijdens Grease met Tim Douwsma

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar