Site pictogram Movie Addicts

HorrorCon UK 2015

 

Horrorfans zijn er over de hele wereld en af en toe weten ze iets moois op te zetten, Amsterdam Halloween is zo een evenement met feest, workshops, horrormarathon etc etc. Nu hebben fans van het horrorgenre iets opgezet genaamd Horrorcon UK 2015 en ik moet zeggen ze zijn er meteen vol voor gegaan door een paar horrorgrootheden te strikken om aanwezig te zijn

Tijdens het festival zullen gasten als Gunnar Hansen (Leatherface in The Texas Chainsaw Massacre), Tom Savini (Sex Machine in From Dusk Till Dawn en al meer dan 40 jaar actief als grime en make-up specialist in horrorfims) en Bill Moseley (onder andere House of 1000 Corpses en The Devils Rejects) verschijnen.

SPFX make-up artiest Mike Peel (o.a. V for Vendeta) zal wat demonstraties geven en voor een aantal gelukkige gasten is er misschien de mogelijkheid om door hem onder handen genomen te worden.

De mannen achter AtmosFEAR!, Terror Attractions en GNG Entertainment zullen het hebben over hun nieuwste attractie Snuffhouse een nooit eerder vertoonde horror simulatie attractie

Ook zullen er verschillende schrijvers aanwezig zijn zoals Paul Kane, Marie O’Regan en Sam Stone en genoeg andere.

Naast de stands van verschillende Fantasy/Horror gerelateerde bedrijven zijn er ook horror previews te aanschouwen en is er een afterparty in de Cinema bar/cafe.

Het mooie (en gewaagde) van het festival is dat het niet de jongere (onder 12) volledig buitensluit. Veel horrorliefhebbers worden al op jongere leeftijd aangetrokken tot het horrorgenre en onder ouderlijktoezicht mogen zij wel naar het festival. Uiteraard zijn er wel ruimtes die ook ook voor de jongere horrorfans niet geschikt zijn en deze zullen daar dan ook niet worden toegelaten.

Horrorcon UK is op 11&12 juli en toegang kost 15 pond(21,50 euro) per dag of 27 pond(38 euro) voor een weekend ticket.

voor meer informatie kijk op de websit van Horrorcon UK 2015

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar