Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Hotel Trasylvania duo-pack actie

Untitled(3)

De sympathiekste vampierenfamilie is terug van weggeweest! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvania, maar Drac maakt zich wel een beetje zorgen over de ontwikkeling van zijn schattige half-mens, half-vampier kleinzoon Dennis tot volbloed vampier. Dus als Mavis haar menselijke schoonfamilie een bezoekje brengt, roept Drac de hulp in van zijn monstervrienden om Dennis een “monsterlijke boot camp training” te geven om hem te veranderen in een échte vampier.

Vanaf 10 februari is Hotel Transylvania 2 verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD en in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mochten wij 2x de Drac 2-pack van Hotel Transylvania weggeven. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken is mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Dracula is natuurlijk de hoofdpersoon en met Mavis en Vlad erbij voren de Vampiers wel de boventoon in de Hotel Transsylvanië films. Wij willen van jullie je favoriete film monster weten of het nou toch Dracula is of toch de Mummy, Frankenstein of een ander monster?

Jullie favoriete monsteres waren (zoals stiekem wel verwacht)

1. Dracula

2. Frankenstein

3. Mummie

Maar ook originele antwoorden als de Gremlins, Godzilla, Koekiemonster, the Daleks (uit Dr Who) en Sulley van Monsters Inc konden wij toch ook wel waarderen.

marjoleintjexx

&

Munsterboing

Gefeliciteerd!!!! De DVD Duo-Dracpack komt zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

 

 

Voor meer informatie over releases van Sony Pictures Home Entertainment kijk op Facebook

Hotel Transylvania2 Copyright: © 2015 Sony Pictures Animation Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar