Site pictogram Movie Addicts

Imagine Blog #3 Imagine Film Festival en mijn verjaardag

De afgelopen drie jaar heeft mijn verjaardag regelmatig roet in mijn imagine planning gegooid. Van de openingsfilm moeten missen tot een hele dag geen films kunnen kijken omdatde dag volgepland was. Waarom dan? Hoor ik jullie denken, omdat anders dan in veel films en series wordt je die dag geleefd en is er weinig tot geen tijd voor kronkels voor de jarige zelf.

Dit jaar is het anders, want het Imagine Fantastische Film Festival staat zowaar een keer na mijn verjaardag gepland. Dit jaar kan ik dus eens goed los gaan op het festival (alsof ik dat voorgaande jaren niet heb gedaan hahahahhaha)

Nu ben ik vandaag jarig en is het een mooie dag en ik ben weer verwend door vriendin en kinderen en wat geef je een Movieaddict? Precies een hele stapel films welke nog op mijn lijstje ontbraken(of zoals bij Kill Bill verloren waren gegaan) Ik ga vandaag dus net als elk jaar weer gewoon genieten quality time met mijn gezin. En hoef ook niet maar een klein beetje te balen omdat ik een dag Imagine moet overslaan, oftewel the Best Birthday Ever!!!!!!!!

@ Iedereen die niet jarig is maak er een mooie dag van en naar buiten kijkend bewaar dat filmpje voor vanavond en geniet netals ik van het mooie weer!!!!

Blog #1

Blog #2

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar