Site pictogram Movie Addicts

Imagine Blog part 1

Gisteren (5 april) kreeg ik de bevestiging via de mail, ik krijg weer een perskaart voor het Imagine Fantastische Festival en mijn dag kon niet meer stuk. Tuurlijk is het alweer het 4de jaar dat ik er bij ben, maar toch blijft het elk jaar weer afwachten. Verveeld het niet na vier jaar? Ik was er ook bang voor, maar nee. Hoe dichterbij het evenement komt, des de meer zin ik in het evenement krijg en mijn planningbijna dagelijks verandert

Het plannen was al begonnen ruim voordat ik de bevestiging kreeg. En ja er zijn altijd titels waar je vtv naar uitkijkt zodra de eerste aankondigingen zich aandienen. Vorig jaar bleef het aantal rond de 35(!!!!) titels in 9 dagen hangen(van de 11 dagen sloeg ik ‘The best of’ over en was ik na The Night of Terror alles behalve in staat een film te kijken) Waren afgelopen jaren de grote titels altijd de knallers? Nee, het waren vaak de onbekendere titels die mij het meest verraste en vorig jaar was voor mij het beste jaar tot nu toe. En was dat gek? Nee, want tot nu toe vind ik het festival elk jaar een stukje beter worden in zijn programmering dus kan niet wachten tot het dit jaar weer gaat beginnen.

Is alles dan koek en ei? Nee, mijn werk bijvoorbeeld mijn collega’s zullen het 1,5 week zonder mijn geblaat over films moeten doen (Ik heb ze dan ook geadviseerd om dagelijks mijn Imagine Blog te gaan volgen om niet aan afkickverschijnselen onderdoor te gaan) Het thuisfront heeft daarbij het meest te lijden. Ja, ik kan mijn zoon dagelijks naar school brengen en mijn vriendin kan uitslapen nu ik ’s ochtends thuis ben voor onze dochter. Aan de andere kant moet mijn vriendin moet mij ook dagelijks voor een groot deel missen aangezien ik dan in de bioscoop zit en wanneer thuis zal ik bijna continue over Imagine praten. Misschien het ergste voor haar is dat ze me zoals elk jaar weer een nacht moet missen tijdens de Night of Terror. Houdt zij dan niet van films? Hoor ik jullie denken. Ja zeker wel, maar Imagine films zijn veelal niet haar ding. Dus bij deze alvast sorry schat, dat ik vanaf 14 april in een Imagine junkie verander, vanaf 25 april ben ik weer helemaal van jouw.

 

(Morgen Throwback Thursday Imagine Style)

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar