Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Imagine Fantastische Film Festival vrijkaarten-actie (voor een film naar keuze)

Kut week(1)

14 april is het zover dan opent het Imagine Fantastische Film Festival met het Amerikaanse Midnight Special om later die avond als publieksopeningsfilm het Koreaanse Veteran te vertonen. 23 april wordt er afgesloten met het Noorse The Wave waarbij de prijswinnaars bekend worden gemaakt. In totaal komen er zo’n 50 titels voorbij in 10 dagen Imagine om op de 24ste af te sluiten met The Best of Imagine. kijk op de site van Imagine voor het volledige programma.

Wij mogen Van Imagine 4×2 vrijkaarten weggeven voor een film naar keuze (Specials als Cinema Egzotic en Night of Terror uitgesloten)tijdens het festival. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is met onderstaande prijsvraag mee te doen waarbij je eigenlijk geen fout antwoord kan geven. Let op er kan ook via Facebook meegedaan worden

Prijsvraag:

Wij willen heel simpel weten naar welke film jullie het meest uitkijken tijdens de 32 ste editie van het Imagine Fantastische Film Festival?

De populairste film is hoe verrassend ook de afsluitfilm The Wave geworden gevolgd door de openingsfilm Midnight Special. Verassende nummer drie is Baahubali.

 

Wij feliciteren:

Flos

&

Khaderoe

&

Uday

&

Maryam

 

Jullie krijgen allen nog persoonlijk bericht en wie weet komen we elkaar bij een van deze films tegen.

 

 

Festival Leader

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar