Site pictogram Movie Addicts

Imagine Festival Blog #2 Throwback Thursday

Zoals ik eerder vermeld had is dit alweer het vierde jaar dat ik voor Movieaddicts aanwezig zal zijn op dit festival. In de afgelopen drie jaar heb ik heb ik een behoorlijke hoeveelheid films voorbij zien komen en elk jaar zaten er wel een paar tussen welke teleurstelde. Maar meer nog zaten er vermakelijke, mooie, harde en vooral verrassende films tussen.

Vorig jaar bijvoorbeeld waren daar bijvoorbeeld Turbo Kid, Liza: The Fox-Fairy en These Final Hours welke mij echt wisten te verassen. Turbo Kid rust inmiddels ook thuis bij onze inmiddels aardig uitgebreide DVD collectie. Feit blijft dat veel van de titels welke vertoond worden bij het Imagine Fantastisch Film Festival nooit het overige bioscoop publiek zullen bereiken. Eenmaal op Imagine gedraaid zullen veel titels in een later stadium op DVD of Blu-Ray teruggevonden moeten worden en dat beloofd meer dan eens een uitdaging te zijn.

Nu wil het geval (en ja ik maak hier zonder gene reclame) dat we in samenwerking met Splendid Benelux een aantal toptitels van de afgelopen jaren weg mogen gaan geven. Terugdenkend aan deze titels doet mij ook terugdenken aan een lange reeks films welke mijn blikveld reeds gepasseerd heeft. Deze films hebben mij destijds ook verrast aangezien één titel een vervolg is op een film die ik niet eens zo bijzonder vond. De meest recente titel had weer veel raakvlakken met de grootste en duurste Nederlandse film ooit, maar wint het op zowat elk vlak van zijn Nederlandse tegenhanger. De laatste titel(s) betreft een trilogie welke allemaal op Imagine gedraaid hebben en garant staan voor ruim 5 uur kijkplezier. Maar goed ik begin af te dwalen dus wil ik alleen nog dit kwijt check onze Trowback Thursday Imagine acties en kom net als ik al helemaal in ‘the mood’ voor Het Imagine Fantastische Film Festival ‘Let‘s build Dreams en create Nightmares!!!!!!

 

 

Blog #1

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar