Site pictogram Movie Addicts

Imagine Limited Edition

Na het succes van vorig jaar keert Imagine ook dit jaar terug in Eye met een eendaagse  winter editie. Op 12 december zullen er vanaf 10:00’s ochtends tot even na middernacht films vertoond worden waarbij het te lang zou duren om tot april te wachten tot het volgende festival. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt maar hier zijn alvast 3 titels welke geprogrammeerd zullen worden tijdens deze waarbij de horror en martial arts liefhebbers in ieder geval op hun wenken bediend zullen worden.

DeathGasm (2015, Nieuw Zeeand)

In Deathgasm  volgen we het jonge buitenbeentje …… wiens liefde voor metal muziek hem mede op de been houden terwijl hij onbegrepen wordt door familie en school. Samen met een vriend komen ze in het bezit van een apart stuk metal muziek. Wanneer hij dit samen met zijn vrienden spelen blijken ze iets opgeroepen te hebben waardoor bijna iedereen om hun heen in zombies veranderen. Samen met zijn vrienden en zijn geheime liefde moet hij de terugkeer van een duivel zien te voorkomen voordat deze vaste vorm krijgt en alles en iedereen vernietigd.

We Are Still Here (2015, Verenigde Staten)

In New England, Amerika staat een oud huis welke elke dertig jaar lijkt te ontwaken en slechts één ding eist. Nieuw bloed.

SPL 2: A Time For Consequences (2015, Hong-Kong China)

Wanneer een undercover peratie fout afloopt beland agent Kit in een Thaise gevangenis. Daar blijkt drugsbaas Hung, welke hij probeerde te grijpen, de scepter te zwaaien. Hij vind echter een compagnon in bewaker Chai welke zijn eigen motieven heeft om Kit in leven te houden.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar