Site pictogram Movie Addicts

Winnaar Independence Day Blu-Ray-actie

ID4 1(1)

Independence Day is een van de film die je gezien moet hebben! In het kader van de nieuwe bioscoopfilm Independence Day: Resurgence is er vanaf 15 juni een nieuwe versie van de inmiddels 20 jaar geleden verschenen Independence Day. Deze keer gloednieuw artwork met een modern en galactisch tintje en meer dan 3 uur aan extra’s op de Blu-ray en UHD!

Een van de succesvolste films ooit gemaakt vertelt over de ultieme confrontatie, wanneer krachtige buitenaardse wezens een invasie lanceren tegen de mensheid. Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimteschepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de gehele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in de handen van standvastige doorzetters, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.

Wij mogen in samenwerking met Team Lewis en 2oth Century Fox de Blu-Ray special edition weggeven van deze klassieker. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juist antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen naar win@movieaddicts.nl.

Prijsvraag:

Weten jullie drie acteurs uit het origineel welke weer te zien zijn in het vervolg Independence Day: Resurgence? Juiste antwoorden waren onder andere Jeff Goldblum (David Levinson), Judd Hirsch (Julius Levinson), Bill Pullman (President Thomas J. Whitmore), Brent Spiner (Dr. Brackish Okun), Vivica A. Fox (Jasmine Dubrow-Hiller), John Storey (Dr. Isaacs) en Robert Loggia (General Grey)

Uit de vele inzendingen hebben we een winnaar getrokken:

jensoostland

Gefeliciteerd!! De Blu-Ray komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Trailer

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar