Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Independence Day: Resurgence vrijkaartenactie

independence_day_resurgence_56081603_ps_1_s-low(1)

We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Vanwege de release van dit langverwachte vervolg op de hit uit 1996 mochten wij in samenwerking met 20th Century Fox NL filmprijzen weggeven inclusief vrijkaarten. Het enige wat je hoefde te doen om kans te maken was mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag

Wij wilden oneliners weten van Will Smith uit het eerste deel aangezien hij toch wel gemist wordt in dit vervolg. Duidelijk werd dat het eerste deel nog echt wel leeft bij onze volgers. hier een greep uit de ingestuurde one liners:

Elvis has left the Building

Now that’s what I call a close encounter

No, you did NOT shoot that green shit at me!

Didn’t I promise you fireworks?

Wait till I get another plane, I’m lining all your friends out right beside you!

Uit de vele inzendingen hebben we helaas maar 3 winnaars mogen trekken.

Jonahman

&

HennyvdWal

&

inkiepinkie123

 

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op!!!

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar