Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Inside Out/Binnenstebuiten-actie (Vanaf 18 november verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

Untitled(1)

Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht en in de originele Disney•Pixar film Binnenstebuiten neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd.

Pixar is weer terug nadat we voor het eerst in jaren het een jaar zonder een Pixar film moesten doen krijgen we dit jaar gewoon twee films voorgeschoteld waarvan Inside Out nu uit komt op DVD en Blu-Ray. Wij mochten zowel de DVD en De Blu-Ray weggeven van deze fantastische en ijzersterke Pixar film. Het enige wat je moest doen om kans te maken was het juiste antwoord in te sturen op de prijsvraag (iets wat achteraf moeilijker bleek dan gedacht of waren we niet duidelijk genoeg???)

Prijsvraag:

Welke Pixar animatiefilms (exclusief shorts) hebben in het verleden een Oscar gewonnen? En ja we willen ze allemaal weten.

Veel mensen gingen uit van de titels die beste animatie hadden gewonnen maar vergaten Toy Story en Monsters Inc. Deze wonnen geen Oscar voor Beste Animatiefilm, maar beide gingen wel naar huis gingen met een beeldje respectievelijk voor Special Achievement en voor Best Song.

Toy story: Special Achievement

Monsters Inc: Best Song

Ratatouille: Beste Animatie

Finding Nemo: Beste Animatie

The Incredibles: Beste Animatie en Sound Editing

Wall E: Best Animatie

UP: Beste Animatie en Beste filmmuziek

Toy story 3: Beste Animatie en Song

Brave: Beste Animatie

Uit de mensen die wel deze complete lijst met 9 titels hadden ingestuurd hebben we 2 winnaars getrokken.

maikelf (Blu-Ray)

en

Kippentuts (DVD)

 

Heel veel plezier met Inside Out!!!

Trailer

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar