Site pictogram Movie Addicts

Internet sensatie The Hillywood Show naar Dutch Comic Con

The Hillywood Show is met 150 miljoen views een waar internet-succes. Dè reden voor Dutch Comic Con om ze naar Nederland te halen. 

AMSTERDAM – SEPTEMBER 2015, Dutch Comic Con heeft vandaag bekend gemaakt dat ook internetsterren Hilly & Hannah Hindi naar het evenement komen op 26 en 27 Maart 2016. De dames zijn de bedenkers en uitvoerders van de mega populaire ‘The Hillywood Show’.

Zij maken muziek- en dansparodieën van blockbuster films als The lord of the Rings en Harry Potter, maar ook van populaire tv series en sterren zoals Supernatural, Doctor Who en Lady Gaga. Zij maken gebruik van zeer professionele kostuums en visagie, waardoor bijna niet te zien is dat vrijwel alle personen in de video’s gespeeld worden door het komische zussen-duo.

The Hillywood Show heeft met bijna een miljoen volgers op Youtube een enorme trouwe groep fans. De laatste video, een parodie op de serie Supernatural, is binnen 4 maanden tijd ruim 6.5 miljoen bekeken op Youtube. De populairste video van de dames is de parodie op Twilight’s Breaking Dawn. Deze video werd al meer dan 28 miljoen keer bekeken. Het succes van de show is dan ook niet onopgemerkt gebleven en is de reden voor Dutch Comic Con om ze naar het evenement te halen.

“Het internet zit vol met influencers die een enorm publiek aanspreken, maar de manier waarop het team van The Hillywood Show het aanpakt is zo uniek en professioneel, dat wij ze moesten hebben op ons evenement. Hilly en Hannah zullen beide dagen op het evenement aanwezig zijn en fans kunnen uiteraard met ze op de foto, maar zij doen ook een Q&A waarbij fans vragen mogen stellen èn een screening van hun video’s op het podium. Het worden dus interactieve activiteiten.” zegt de event manager van Dutch Comic Con.

De tweede editie van Dutch Comic Con zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht. Er zijn inmiddels al aankondigingen gedaan van sterren uit de legendarische Star Wars films, The Power Rangers, The Flash en Gotham die aanwezig zullen zijn. Tevens kan men Optimus Prime en zijn Autobots uit Transformers bewonderen en zullen er komende periode nog meer bekendheden aangekondigd worden, oa. uit diverse Marvel series en films.

Kaarten voor Dutch Comic Con zijn beschikbaar via http://dutchcomiccon.com/kaarten
en kosten €20 per dag of €35 voor een weekend ticket.

Bekijk hier de waanzinnige parodie op het laatste seizoen van Supernatural

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar