Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Jeruzalem Blu-Ray/DVD actie

JeruZalem_1400x2100

In het vliegtuig o ntmoeten de twee vriendinnen, Sarah en Rachel, de jonge en aan trekkelijke antropoloog Kevin. Het drietal besluit door te reizen naar Jeruzalem, waar zij al snel nieuwe vriend en maken en de hele nacht door feesten. Totdat de hel letter lijk losbreekt en ze zich midden in een Bijbelse Apocalyps bevinden. Gevangen tussen de oude muren moeten ze de stad uit zien te komen, terwijl demonen de jacht hebben geopend op alles dat leeft.

In samenwerking met Splendid Benelux mochten we zowel DVD’s als Blu-Ray’s weggeven van deze horrortitel welke tijdens de afgelopen editie van het Imagine Fantastische Film Festival De Moviezone award kreeg van de jongerenjury. Om kans te maken hoefde je alleen mee te doen met onderstaande prijsvraag en ons het juiste antwoord te geven.

Prijsvraag

Poorten naar de hel zijn altijd een populair onderwerp geweest voor horrortitels, en dat is natuurlijk niet heel verwonderlijk. Kun jullie ons minimaal 1 andere titel geven welke draait om de toegang tot hel? Wij kregen vele goede antwoorden binnen zoals The Beyond, Hellraiser en The Gate.

 

Uit de juiste inzendingen hebben we 3 winnaars getrokken:

Speedy

&

faxel

&

Lisette

Gefeliciteerd!!! Jullie hebben inmiddels bericht gehad of jullie de DVD of de Blu-Ray willen.

 

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar