Site pictogram Movie Addicts

Johnny de Mol en Willeke Alberti toegevoegd aan stemmen cast van Woezel en Pip film

unnamed(3)

Johnny de Mol, Willeke Alberti en Edwin Rutten zijn toegevoegd aan de stemmencast van de allereerste Woezel & Pip film: WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS. Zij vertolken met hun bekende stemmen de rollen van Molletje (De Mol), Tante Perenboom (Alberti) en de Wijze Varen (Rutten). Alberti en Rutten hebben al eerder meegewerkt aan verschillende Woezel & Pip projecten. De stemmen van Woezel en Pip worden ingesproken door Rijk Aardse en Manaycha Draaibas. WOEZEL & PIP OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS is vanaf januari 2016 in de bioscoop te zien. De eerste bewegende beelden zijn vandaag via de teaser trailer op internet gelanceerd.

Dinand Woesthoff schreef het scenario samen met Michiel Snijders en Arnoud Rijken van il Luster (o.a. bekend van de Woezel & Pip animatieserie en TRIPPEL TRAPPEL: DIERENSINTERKLAAS). Woezel & Pip’s eerste bioscoopfilm wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions (de films van De Club van Sinterklaas) en Dreamchaser Europe BV in samenwerking met het Nederlands Film Fonds en de KRO. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie in de Benelux.

Woezel & Pip
De razend populaire hondjes Woezel & Pip zijn dus vanaf januari 2016 te zien in hun eerste bioscoopavontuur. In de animatiefilm zijn alle vriendjes van Woezel & Pip weer van de partij, doet een wel heel enthousiast neefje Charlie zijn intrede in de Tovertuin en gaat iedereen op zoek naar de Sloddervos! Dinand Woesthoff, de drijvende kracht achter Woezel & Pip, kan niet wachten: “Een heuse Woezel & Pip bioscoopfilm stond al jaren op ons verlanglijstje, maar nooit was het moment er meer klaar voor dan nu! Het is een heerlijke kinderfilm vol emotie en avontuur voor de jongere kant van de familie, stiekem ook hartstikke leuk voor de oudere broer en zus en… voor wat oudere kinderen zoals ik natuurlijk!” Kortom, Iedereen op zoek naar de Sloddervos!

 

Eerste Teaser

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar