Site pictogram Movie Addicts

Judd Apatow’s film wist u datjes deel 1

Met de vaak gewaagde komische films van Judd Apatows gaat er wel een iets mis of zijn er andere bijzondere dingen te vermelden. Wij hebbe een aantal van dit soort weetjes voor jullie op een rij gezet.

 

The 40 Year Old Virgin

Wist je dat, The how I know you’re Gay scene geïmproviseerd was door Paul Rudd en Seth Rogen

Wist je dat, The we sell your stuff on Ebay store daadwerkelijk bestond en spciaal in het verhaal werd geschreven toen de locatie van filmen bekend werd.

Wist je dat, Steve Carell tijdens de opnames daadwerkelijk 43 jaar was, getrouwd en vader van 2 kinderen was.

Wist je dat, Steve Carell bang was dat de studio gezien het onderwerp en het taalgebruik bang was dat de studio het script zou afwijzen.

Wist je dat, Catherine Keener eerste keus was voor de rol van Trish en volgens Steve Carell de reden dat dit nog een enigszins geloofwaardig geheel ging worden.

Wist je dat, de dochter van Judd Apatow de scene bedacht waarin Leslie Mann (haar moeder) als de dronken Nicky dronken achter het stuur in slaap valt met Andy (Steve Carell) naast haar.

Wist je dat, Het Paul Rudd zijn idee was om Oh Kelly Clarkson uit te roepen tijdens de waxscene. En vergis je niet Steve Carell werd daadwerkelijk onder handen genomen tijdens deze scéne.

Knock Up

Wist je dat, alle vrienden van Ben (Seth Rogen) in de film allemaal hun daadwerkelijke voornamen dragen.

Wist je dat, Ken Jeong (Mr Chow uit de Hangover films) hier de doktor speelt iets wat hij daadwerkelijk ook is.

Wist je dat, Knocked Up in veel talen niets betekend en daarom (vaak vertaald) een andere titel mee kreeg. In Rusland kreeg de film de titel ‘A Little bit Pregnant’, in Italië werd het Very Pregnant en in Brazilië Slightly Pregnant.

Wist je dat, Knocked Up in eerste instantie werd gepland als opvolger van The 40 Year Old Virgin. Hierbij zou het volledige team van Smart Tech zou terugkeren in hun rollen.

Wist je dat, Anne Hathaway in principe de rol had van Allison (Katherine Heigl)maar vanwege creatieve verschillen, Judd Apatow wilde een echte bevallingscéne in de film verwerken en daar was zij het niet mee eens. Het droge is dat deze scéne er uiteindelijk nooit van gekomen is vanwege een rechten issue.

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar