Site pictogram Movie Addicts

Winnaar The Jungle Book Blu-Ray actie (Nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray)

the_jungle_book_40043085_ps_1_s-low1

The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Een van de meest geliefde Disney klassiekers vertalen naar een live-action versie was een grote gok maar John Favreau kreeg het voor elkaar om er een fantastisch en spannend avontuur van te maken. Wij mogen de Blu-Ray van deze fantastische film weggeven en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken is via onderstaande link mee te doen met de prijsvraag.

Prijsvraag

Wij wilden graag live action remakes weten welke Disney van hun eigen klassiekers heeft gemaakt. Nu bleek deze vraag achteraf lastiger dan gedacht oftewel er waren best wat mensen welke in een of twee valkuilen zijnn getuind. Juiste antwoorden waren namelijk 101 Dalmatiers, Cinderella en Pete’s Dragon (hier in Nederland nog niet uit maar wel al af). daar en tegen is Alice in Wonderland is geen remake maar een vervolg op de klassieker met dezelfde titel, Beauty and the Beast is nog in productie dus nog niet gemaakt en Maleficent verteld niet het verhaal van Sleeping Beauty. Pan en The Legend of Tarzan waren al geen remakes en waren beide bovendien niet door Disney gemaakt.

Er waren echter nog wel genoeg mensen met het juiste antwoord en de gelukkige winnaar van de Blu-Ray is

Kaka

Gefeliciteerd!!!! De Blu-Ray komt zo snel mogelijk jouw kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar