Site pictogram Movie Addicts

Kaartverkoop Imagine is van start gegaan!!!

Indonesische mythen en kunstmatige intelligentie bij Imagine 2021

Ja het klinkt heel raar, de kaartverkoop is van start gegaan, maar toch is het zo. Imagine gaat over een paar weken weer los en heeft weer een mooi en veelzijdig programma online staan waar er last minute nog een verrassende titels aan zijn toegevoegd. Kijk snel op de website voor het volledige programma en wat het Festival nog meer te bieden heeft online.

Online Festival

Net als de liefhebbers van muziekfestivals kunnen filmliefhebbers nog niet hun films aanschouwen op waar de meeste films het beste tot hun recht komen, in de bioscoop. Dit houdt dus ook in dat Filmfestivals last hebben van deze beperking. Gelukkig kunnen films ook thuis gekeken worden en via tickets krijg je toegang tot een film vertoning en zijn er gewoon online Q&A’s met verschillende filmmakers. Imagine is en blijft de genrefilm liefhebbers hoop in bange dagen in Nederland. En laten er nou genoeg films in het programma zijn die ons ook de stuipen op het lijf kunnen jagen, ook al ben je in de veilige omgeving van je eigen huis.

Film Tips

De komende weken zullen wij in aanloop ook een aantal films welke vertoond zullen worden uitlichten als tips en ik kan al verklappen er zitten weer een paar verrassende pareltjes tussen. Wil je nu alvast zien wat er aangeraden wordt volg dan eventueel de Humanoids van Imagine. Er zijn er namelijk drie de Multiple Incarnator, Sweet Predator en de Laser Perforator en ieder heeft zijn eigen eigenschappen en tips. Kijk welke overeenkomen met jou voorkeuren.

Festival Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar