Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Killjoys Seizoen 1 Blu-Ray/DVD actie

killjoys-s1-dvd-3d(1)

Killjoys komt van de producer van Orphan Black en de maker van Lost Girl. In de Quad, een ver planetenstelsel, dreigt een revolutie uit te breken. Drie kleurrijke premiejagers (alias killjoys) proberen onpartijdig te blijven wanneer zij een bevelschrift serveren. Het bonte gezelschap staat altijd voor elkaar klaar totdat een duister geheim hen uit elkaar dreigt te trekken. Volg hun avonturen en ontdek hun geheimen in de 10 afleveringen van seizoen 1 van Killjoys.

Killjoys is een vermakelijke actie serie waarvan het 2de seizoen alweer ten einde is in Amerika. Wij mogen het eerste seizoen weggeven en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag te mailen naar win@movieaddicts.nl.

Prijsvraag

Premiejagers zijn door de jaren heen in allerlei soorten en maten voorbij gekomen in films en series. Kunnen jullie buiten de jagers uit deze serie nog drie premiejagers uit films en/of serie noemen? Populaire Bountyjagers waren Reno Raines, Dr King Schultz, Milo Boyd, John Ruth, Leonard Smalls en Jack Walsh

Uit de vele inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken.

kuisje

&

Sylvia

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op

Mail je antwoord naar win@movieaddicts.nl onder vermelding van Killjoys en vergeet niet je voorkeur voor Blu-Ray of DVD aan te geven en je adres te vermelden.

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar