Site pictogram Movie Addicts

Kinepolis eert Annie M.G. Schmidt met Kids Weekend vol boekverfilmingen

De verjaardag van de Nederlandse schrijfster Annie M.G. Schmidt (20 mei) is alweer 11 jaar geleden uitgeroepen tot Annie M.G. Schmidt-dag. Bioscoopketen Kinepolis trekt graag een heel weekend uit om deze literaire heldin te eren. Tijdens het Annie M.G. Schmidt Kids Weekend kun je genieten van een zestal verfilmingen van haar boeken die met recht klassiekers genoemd mogen worden. Echt een weekend voor de hele familie!

Voor ouders een feest der herkenning en een tikkeltje jeugdsentiment, voor kinderen is het een weekend om van prachtige verhalen te genieten. Op diverse tijden zijn Puk van de Petteflet, Ja Zuster Nee Zuster, Minoes, Abeltje, Wiplala, en Dikkertje Dap te zien in Kinepolis bioscopen door het hele land. Na afloop van de film ontvangen de jonge filmfans een presentje.

Kinderactiviteiten
Naast de heerlijke familiefilms zijn er ook leuke kinderactiviteiten in de bioscoop. Zo kunnen de kinderen kleuren en spelletjes spelen in de thema’s van de films. In sommige bioscopen staat zelfs een springkussen. Koop nu je kaarten voor de beste plaatsen!

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar