Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Kristen winactie (Nu verkrijgbaar op DVD)

KRISTEN_DE_POSTER_klein_1

Kristen Welling (Terence Schreurs) is op Nieuwjaarsavond in haar eentje het café van haar vader aan het schoonmaken. Dan gaat de telefoon. Een onbekende man knoopt een praatje aan, dat gaandeweg steeds ongemakkelijker wordt. Kristen hangt op maar de man blijft terugbellen. Hij blijkt haar diepste geheimen te kennen. Kristen voelt zich bedreigd en belt de politie, maar die komt niet. Intussen probeert de onbekende man het café binnen te dringen en raakt Kristen verzeild in een ware nachtmerrie. Wie is de onbekende en waarom heeft hij het op Kristen voorzien?

Kristen ging afgelopen jaar tijdens het Nederlands Film Festival in première en werd dit jaar ook vertoond tijdens het Imagine Fantastische Film Festival. Wij mochten de DVD van deze sterke Nederhorror weggeven en het enige wat je hoefde te doen om kans te maken is mee te doen met onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Nederhorror kent nog altijd weinig aftrek bij het grote publiek en dat is helaas niet altijd terecht. Door de jaren heen zijn er genoeg onafhankelijke en grotere horrortitels van eigen bodem verschenen. Wij willen graag 3 Nederlandse horrortitels van eigen bodem van jullie weten. We hebben veel reacties binnen gekregen en de meest gegeven antwoorden waren Maasmurder, Doodeind, Sint, De Lift, Sl8n8, Zwart Water en Amsterdamned

Uit de vele reacties hebben we 2 winnaars getrokken namelijk:

wonderwoman

&

M.Tuithof

Gefeliciteerd!!! De DVD’s komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Teaser

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar