Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Lost City of Z winactie

Winnaars Lost City of Z winactie

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt. Deze boekverfilming is geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) en vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw.

In samenwerking met The Searchers mogen wij ter ere van de release van The Lost City of Z een DVD pakket weggeven bestaand uit de Immigrant en We Own the Night plus de filmeditie van het boek van The Lost city of Z. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag

Chalie Hunnam krijgt het de laatste jaren steeds drukker, zo is hij dit jaar in nog twee films te zien. Kunnen jullie ons de titel geven van de remake waarin hij de hoofdrol zal spelen? Het juiste antwoord is de Koning Arthur verfilming van Guy Ritchie King Arthur: Legend of the Sword.

Uit de vele juiste inzendingen hebben we 2 winnaars getrokken

Marcel

&

Johan

 

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op!!!!

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar