Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Mega Mindy vs Rox DVD-actie

mega_mindy_vs._rox_60082408_ps_1_s-low(1)

In deze spannende avonturenfilm komen de Studio100 superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Ooit was Waterman (Jim Bakkum) een goede held die het mooie eiland Malta beschermde, maar door zijn honger naar macht veranderde hij langzaam in een slechterik. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland wil laten verdwijnen. Mega Mindy (Free Souffriau) moet dit voorkomen en de helm voorgoed vernietigen! Maar de sluwe Waterman bedenkt een list: hij ontvoert de Kolonel van Team ROX en neemt stiekem zijn plek over. Zo zet hij de superhelden tegen elkaar op. Er ontstaat een spannende strijd tussen Mega Mindy en Team ROX. Zal het bedrog op tijd uitkomen en kunnen zij hun krachten bundelen? En zal Waterman het eiland in handen krijgen?

Wij mogen DVD’s weggeven van deze avonturenfilm voor de kleintjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op onderstaande vraag (en als je het niet weet vraag dan de kinderen voor hulp want die weten dit zeker)

Prijsvraag

Mieke is al jarenlang heimelijk verliefd op haar collega, welke eigenlijk meer oog heeft voor super alter ego Mega Mindy. Hoe heet deze knappe stoere collega van Mieke? Het juiste antwoord was natuurlijk Toby

Uit de vele juiste antwoorden hebben we maar liefst 4 winnaars mogen trekken:

appiehappy

&

Marieke

&

Annette

&

ton007

 

Gefeliciteerd!!! De DVD’s komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar