Site pictogram Movie Addicts

Winnaars Money Monster prijzenpakket-actie

money_monster_02038142_ps_1_s-low(1)

In de nieuwe spannende thriller Money Monster proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen. Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Vanaf 12 mei draait Money Monster in de bioscoop nadat de film zijn wereldpremière kende tijdens het filmfestival in Cannes. Wij mogen  in samenwerking met Universal 2x een prijzenpakket weggeven van de film. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het het juiste antwoord in te sturen op onderstaande prijsvraag.

Prijsvraag:

Met Jodie Foster op de regiestoel en George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrollen kun je wel spreken van een top titel. George Clooney en Julia Roberts hebben echter ook al eerder samengewerkt. Kun jij minimaal 1 titel geven waarin deze twee sterren samen schitterden? Juiste antwoorden waren uiteraard Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve en Confessions of a Dangerous Mind welke George Clooney ook geregisseerd had.

Uit de juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken

Cabbitch

&

habou18

Gefeliciteerd!!! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kant op.

 

Trailer

website www.moneymonsterfilm.nl

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar