Site pictogram Movie Addicts

Monsterlijke middag met Kinepolis Godzilla Marathon

Een hele middag monsters kijken; dat is wat op het menu staat tijdens de Kinepolis Godzilla Marathon. Ter ere van de release van het tweede deel van de reeks, vertonen Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Breda beide monsterlijk spannende films achter elkaar! Koop nu je tickets, als je durft!

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, is het tijd voor het volgende hoofdstuk uit de MonsterVerse van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures: een episch actie-avontuur waarin Godzilla tegenover de meest populaire monsters uit de popcultuur geschiedenis staat.

Godzilla Marathon
Speciaal voor de fans van mythische monsters vertonen Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Breda Godzilla I en Godzilla II: King of the Monsters achter elkaar op het grote witte doek. Een heerlijk middagje actie in het beste beeld en geluid, wat wil je nog meer? Koop nu je tickets!

Over Godzilla (2014)
Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen, slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen; Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen.

Over Godzilla II: King of the Monsters
In deel twee volgen we de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla. Als eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – opstaan en strijden om de macht, dreigt het bestaan van de mensheid in gevaar te komen.

Praktische info:

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar