Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

We zijn vooral losgegaan met trailers welke zijn uitgekomen tijdens Comic Con maar er zijn ook genoeg andere dingen gebeurd afgelopen week dan nieuwe trailer releases hieronder een kleine update.

 

Is Deadpool Ryan Reynolds succesvolle terugkeer naar het superhelden genre?

Ryan Reynolds had natuurlijk al het geflopte The Green Lantarn op zijn naam, hoewel het mislukken van die film moeilijk alleen hem aangerekend kon worden was hij natuurlijk wel meteen besmet verklaard. Hij was echter al een paar jaar bezig met het tot stand brengen van een Deadpool film, de rol die hij ook kort vertolkte in de eerste Wolverine film. Toen de teaser uitlekte welke destijds gemaakt was rondom Deadpool en een grote Buzz veroorzaakte kregen hij en regisseur Tim Miller groen licht om een R-Rated (eindelijk) superheldenfilm te maken. De trailer is helaas nog niet (in goede kwaliteit) te vinden online maar de reacties tijdens de premiere van de trailer tijdens Comic Con wordt met luid gejuich ontvangen en vervolgens een 2de keer vertoond.

 

 

Componist Muziekscore The Hatefull Eigth bekend

Quentin Tarantino is een groot fan van Comic Con maar is ondanks zijn al ruim 20jaar durende cariere niet zo vaak als gast aanwezig geweest met een panel. Waar hij een paar jaar terug al zeer succesvol was met Django Unchained was hij nu terug voor het veelbesproken The Hatefull Eight. Met een groot deel van de cast kreeg het aanwezige publiek een sneak peak voor 8 minuten aan filmmateriaal. Verder werd er nog steeds gehint naar een vervolg op Kill Bill waarover Quentin alleen kwijt wilde dat Uma Thurman hierin geinnteresseerd zou zijn maar dat de dochter van Vernite Green, een van de slachtoffers van ‘The bride’ der wraaklust oud genoeg is om wraak te nemen. Belangrijkste nieuwsfeit was echter dat Enio Morricone de muziek score zal schrijven voor The Hatefull Eight waardoor hij voor het eerst in 40 jaar(!!!) weer muziek voor een western schrijft. Enio geniet nog altijd grote bekendheid voor onder andere het legendarische deuntje van The Good, The Bad and The Ugly.

Grote misstap in de het Mad Max imperium?

Waar vele fans en critici lyrisch waren over Fury Road en het plan van George Miller om meer Mad Max films te maken alleen maar konden toejuichen, hoe anders is het met de eerste release van de comic versie over Furiosa. Nadat de week ervoor het eerste deel Max part one al tegenviel vanwege het verhaal wat bijna een kopie was van Thunderdome laat de schrijver in zijn tweede comic de vrouwelijke personages vallen als een baksteen met totaal geen inhoud en teksten die een kleuter nog zou verzinnen. Verder was er de noodzaak de gruwelijkheden zo expliciet mogelijk in beeld te brengen en was het geheel vrouwonvriendelijk en niet zozeer vanwege hetgeen wat de vrouwen werd aangedaan maar meer hoe de vrouwen werden afgebeeld. Het enige voordeel voor velen is dat George Miller deze twee comics niet zelf geschreven heeft en dat we beter mogen verwachten voor Mad Max:Wasteland zoals het volgende deel genoemd zal worden.

 Wreck-it Ralph 2 in de maak.

De kogel is door de kerk nu John C Reilly heeft getekend voor het vervolg van de Disney hitfilm uit 2012. Hoe snel dit vervolg er gaat komen is nog de vraag gezien de volle agenda van Disney op animatie gebied. Qua ideëen geen tekort natuurlijk met de lange lijst aan verschillende spelletjes figuren welke nog niet benut zijn zoals bijvoorbeeld de Mario Bros.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar