Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

Het is druk in film en tv land en dus hebben wij weer aan aantal leuke nieuwtjes op een rij gezet.

 

Datum Jurassic World 2 bekend gemaakt

Terwijl Jurassic World nog altijd wereldwijd bezoekers trekt en qua omzet nu de derde film allertijden is, vandaag bekend gemaakt wanneer het vervolg gaat komen. 22 juni 2018 moet Jurassic World 2 op recordjacht gaan en Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zullen dan wederom de hoofdrollen op zich nemen. Colin Treverrow die de regie van het eerste deel op zich nam zal waarschijnlijk nu alleen meewerken aan het script en op de producersstoel plaatsnemen net als Steven Spielberg die wederom op de executive producers stoel zal zitten.

Brie Larson in Skull Island?

Wat casting betreft is er genoeg te doen om de King Kong prequel Skull Island. Zo waren eerder Michael Keaton en J.K. Simmons gecast, maar waren vanwege conflicten in de planning ook weer even snel uit het project gestapt. Nu lijken ze met Brie Larson (o.a. 21 Jump Street) een vrouwelijke lead te hebben in dit avontuur welke zich concentreert op het eiland waar King Kong groot is geworden. Ondertussen zitten de makers ook niet stil wat betreft de mannelijke rollen nu Russel Crowe gepolst wordt om een van de mannelijke hoofdrollen op zich te nemen.

Bad Neighbors 2 in de maak.

Hadden wij een vervolg op deze surprise hit verwacht? Nee, niet echt, maar met de terugkeer van Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron en regisseur Nicholas Stoller lijken alle ingrediënten weer aanwezig voor een leuke film. Chloe Moretz zal zich bij de cast voegen voor dit vervolg welke volgend jaar mei in de Amerikaanse bioscopen verwacht wordt.

Zullen Seth Rogen en Rose Byrne weer lijnrecht tegenover Zac Efron komen te staan of zal er een derde partij de buurtrust verstoren?

Xena Warrior Princess krijgt een reboot?

Na alle bioscoopfilm reboots wordt er ook gekeken naar TV series en één ervan is die van Xena: Warrior Princess. Deze Hercules spin-off welke door velen nog meer op handen gedragen werd dan de Hercules serie zelf. Dat heeft grotendeels te maken dat hoofdrolspeelster Lucy Lawless een stuk meer charisma had dan Kevin Sorbo die Hercules speelde. Nu ziet het er naar uit dat NC plannen heeft om de serie nieuw leven in te blazen en daarbij Lucy Lawless ook in te betrekken echter niet meer in de titelrol.

Michael Chiklis krijgt een vaste rol in Gotham.

Michael Chiklis bekend van onder andere The Shield(waar hij ook een Golden Globe voor won), Fantastic Four en American Horror Story gaat een vaste rol spelen in het tweede seizoen van Gotham. Zie hieronder de teaser voor seizoen 2

American Horror Story: Hotel

Na de voor vele toch wat teleurstellende vierde seizoen moet American Horror Story met Seizoen 5 welke plaatsvindt in een hotel de juiste snaar weer zien te raken. Nu is bekend geworden dat Lily Rabe ook dit seizoen weer terugkeert en dus toch in alle seizoenen te zien is. Verder is naast Lady Gaga ook Naomi Campbell als nieuweling toegevoegd en naar het schijnt zullen deze twee dames lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Vast actrice Sarah Poulsen zal net als in Freak Show weer een dubbelrol spelen alleen nu niet als Siamese tweeling.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar