Site pictogram Movie Addicts

Movie nieuws

De film en serie wereld staat nooit stil en wij hebben een aantal nieuwtjes verzameld en voor jullie op een rij gezet.

Frank Grillo keert terug voor The Purge 3

Het had even wat voeten in de aarde maar nu is toch bekend geworden dat Frank Grillo terugkeert voor het derde deel uit de serie. Eerder was dit zeer twijfelachtig i.v.m. planning conflicten van zijn overige projecten. Over het verhaal is echter nog weinig duidelijk alleen dat Jason Blum eerder dit jaar al ontkent heeft dat het nu om een prequel zou gaan over de eerste Purge. Wij zijn echter wel benieuwd naar het vervolg aangezien het tweede deel al een verbetering was op het eerste deel.

Mission Impossible 6 aangekondigd

Na een zeer succesvolle eerste week wereldwijd voor Rogue Nation kon het natuurlijk niet lang uitblijven dat zowel de studio als Tom Cruise wel oren hadden naar een vervolg. Beide partijen hebben nu ook aangegeven dat ze snel om de tafel gaan zitten, om dit vervolg gestalte te gaan geven. Tom Cruise is het natuurlijk ook aan gelegen om snel met een vervolg te komen want met zijn 53 jaar zal het toch niet heel lang meer duren voordat hij zijn halsbrekende stunts niet meer zelf kan uitvoeren. Tom Cruise bewees tevens met dit laatste deel dat hij een van de weinige nog echte filmsterren is die een franchise tot grote hoogte kan laten stijgen iets wat een paar jaar geleden niet meer verwacht werd. Met het teleurstellende Oblivion en het sterke maar matig bezochte Edge of Tomorrow leek de vraag hoe lang Tom Cruise nog waardevol zou zijn in grote producties. Hij lijkt nu echter weer volledig terug te zijn dankzij zijn eigen Mission Impossible serie, welke nog steeds staat als een huis.

 

Game of Thrones casting nieuws

Seizoen 5 is nog niet zo lang geleden afgelopen, maar er wordt alweer druk gespeculeerd en gewerkt aan het zesde seizoen. Zo is er eigenlijk niet zozeer de vraag of maar meer hoe John Snow terug gaat keren in het zesde seizoen. Qua casting zijn er wel 2 opvallende namen aan de cast toegevoegd voor komend seizoen. Ian McShane die een korte mar cruciale rol zal spelen met mogelijk een dood van een regular als gevolg (is het gerucht). Tweede naam is die van Max von Sydow die de rol van Three Eyed Raven op zich zal nemen (welke in de finale van seizoen vier nog gespeeld was door Struan Rodger) daar Brent Stark na afwezig te zijn geweest in seizoen 5 wel zal terugkeren in het zesde seizoen. Er staat dus genoeg te gebeuren in het zesde seizoen van de serie welke in ieder geval 8 seizoenen moet gaan duren. Wij zijn benieuwd!!!

Einde CSI nabij

Het einde van deze toch wel iconische serie, welke ook een berg spin-offs wist voort te brengen, was een tijd geleden aangekondigd. De vraag is dan toch wel hoe gaan ze het afsluiten? Nou in ieder geval met een laatste aflevering van twee uur waarbij vele oude bekende terug keren. Marg Helgenberger (Catherine Willows) tweette foto’s van de set welke meerdere collega’s van het eerste uur laat zien want naast haar zien we ook William Petersen (Gil Grissom), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda) en Jim Brass (Paul Guilfoyle). Zondag 27 september zal de laatste aflevering in Amerika uitgezonden worden.

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar