Site pictogram Movie Addicts

Movie nieuws

Een nieuwe week en weer wat nieuwe feitjes voor jullie op een rij gezet.

 

Baywatch film komt eraan en zal R-rated (16+) worden

Het is alweer een tijd geleden dat David Hasselhoff’s Baywatch stopte. Al een tijdje leek Dwayne Johnson bezig er een verfilming doorheen te krijgen en nu gaat het er ook van komen. Zac Efron zal naast Dwayne een hoofdrol spelen in een verhaal waarin een ervaren strandwacht samen met een jonge hond het strand moeten redden van een gemene olie tycoon. Seth Gordon (Horrible Bosses) zal de film regisseren welke in 2017 verwacht wordt. Dwayne heeft via twitter al laten weten dat de film net als 21 Jump Street een komische invalshoek zal krijgen en bovendien R-rated zal zijn. Nu hopen dat hij met Zac net zo’n chemie zal hebben als Channing Tatum en Jonah Hill in 21 Jumpstreet hadden.

The Strain krijgt een derde seizoen

De horror serie van de hand van Guillermo Del Toro krijgt een derde seizoen bij FX. Hoewel het 2de seizoen pas net begonnen is heeft FX alvast een derde seizoen aangekondigd. De enige spoiler die hieraan hangt is terwijl seizoen 2 net begonnen is we al zeker weten dat de strijd na dit seizoen nog niet geëindigd zal zijn.

Masterminds voorlopig uitgesteld

Een tijd terug hadden we al de trailer geplaatst van deze komedie met o.a. Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis en Owen Wilson. Nu blijkt de studio, Relativity Media, in zulk zwaar weer te verkeren dat het bankroet verklaart is. Het gevolg is onder andere dat deze komedie die in oktober verwacht werd tot nader order is uitgesteld. Directeur Camela Galano verklaarde wel dat er binnenkort een nieuwe release datum welke nog wel in 2015 zou zijn bekend gemaakt zal worden.

Hansel en Gretel 2 komt eraan

Hansel en Gretel was 2 jaar geleden een bescheiden hit maar bovenal zeer vermakelijk omdat het zichzelf niet al te serieus nam. Daarbij werkte de combi Jeremy Renner en Gemma Arterton eigenlijk best goed. Het gonsde al even van de geruchten maar nu is er een regisseur aangenomen om een vervolg te maken, namelijk Bruno Aveillan. Voor Bruno, die tot nu toe furore maakte met award winnende reclames, zal dit zijn feature film debuut zijn.

Nieuwe samenwerking Dicaprio en Scorcese

White City moet het nieuwe hoofdstuk gaan worden in de vele succesvolle samenwerkingen tussen DiCaprio en Scorsese. White City is een non-fictie verhaal over de moorden tijdens de Worlds fair van Chicago in 1893. Het draait hierbij om twee mannen, de een is de architect van het hele gebeuren van The World’s Fair Daniel H Burnham de ander is de moordzuchtige H.H. Holmes. Dicaprio heeft terug in 2010 al de rechten verworven voor het verfilmen en zou zelf de rol van H. H. Holmes op zich gaan nemen. Dit alles terwijl eerder Tom Cruise De film wilde produceren en de hoofdrol wilde spelen en later zelfs Kathryn Bigelow bezig was dit verhaal om te zetten naar film. Nu lijkt Leonardo Dicaprio toch een stuk daadkrachtiger te zijn geweest

Nieuwe Nightmare reboot in de maak

Na de dramatisch geflopte remake uit 2010 lijkt de studio nu een herkansing te plannen om Freddy opnieuw tot leven te wekken. David Leslie Johnson(bekend van onder andere Orphan en The Walking Dead) is bezig een nieuw script te schrijven welke wel eer gaat doen aan de klassieker uit 1984. Hier 7 tips waar de makers van deze reboot misschien rekening mee moeten houden om van deze film wel een succes te maken.

The Purge 3 had nog geen script???

Vorige week maakte we bekend dat Frank Grillo zou terugkeren in het derde deel van The Purge en naar het nu schijnt was er niet eens een script gereed. Een nieuw concept lag er alleen klaar en omdat zijn karakter zo populair was (volgens ons de reden dat de Purge2 boven de middenmoot uitstak naast het betere script en setting) vroegen de makers hem terug om zijn rol te herhalen. Dit was van origine niet de planning en ook Frank had dat bij het spelen van zijn karakter niet verwacht, maar af en toe doen studio’s wel wat het publiek van hen vraagt.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar