Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

De week is alweer bijna ten einde en we hebben weer wat filmnieuwtjes op een rij gezet voor jullie

Christian Bale speelt Ferrari

Michael Mann (o.a. Heat en Colleteral) is al een paar jaar bezig om een film over het leven van Enzo Ferrari, de man achter het automerk, van de grond te krijgen. Het verhaal zal gebaseerd zijn op het boek van Brock Yates  uit 1991 Enzo Ferrari: de Man, de Auto’s, de Races. Nu er Christian Bale zich verbonden heeft als hoofdrolspeler wordt verwacht dat de rest van de cast redelijk vlot rond zal komen en dat dit het volgende Michael Mann project wordt. Het kan met alleen Christian Bale dan ook niet anders dan beter zijn dan de haastig in elkaar gedraaide prutsfilm Blackhat begin dit jaar.

 

Fifty Shades Darker vind mogelijk nieuwe regisseur

Fifty Shades Darker vindt mogelijk nieuwe regisseur

Het plan om ieder jaar een deel van de trilogie uit te brengen ging helaas voor de fans al snel het raam uit waardoor Fifty Shades Darker pas februari 2017 in de bioscoop uit gaat komen. Na veel getouwtrek rondom de hoofdrolspelers lijkt nu ook een regisseur gevonden te zijn voor het vervolg op de bioscoop hit. James Foley moet van Darker een hit gaan maken. James is al heel wat jaren bezig in Hollywood, maar heeft wat films betreft geen grote hits gescoord. Als sterkste wapenfeit heeft hij in het verleden Glengarry Glen Ross op zijn naam staan naast een reeks dertien in een dozijn films. Wat series betreft heeft hij de afgelopen jaren wel gescoord met House of Cards dus wie weet hij het niveau wel op te schroeven.

Luc Besson komt weer meet groot Sci-fi avontuur

Luc Besson kwam jaren geleden met het deels ondergewaardeerde The Fifth Element (Big Badaboom) en is nu goed onderweg met Valerian na de Franse comic. De film zou naar verluid een budget van ongeveer 180 miljoen dollar meekrijgen en zal een mix van Star Wars vs Blade Runner vs Fifth Element gaan worden. Dane DeHaan en Cara Delevigne zullen de hoofdrollen van Valerian en Laureline gaan vertolken. Daarnaast is nu ook Clive Owen verbonden aan het project echter is nog niet duidelijk wat zijn rol zal zijn in het geheel. Mocht Luc Besson het kunstje van The Fifth Element kunnen herhalen juichen wij dit alleen maar toe.

Star Wars IX vindt regisseur

Het kan hard gaan meteen carrière, zeker als je Colin Trevorrow heet. In 2012 maakte hij nog de low budget film Safety not Guaranteed, dit jaar was daar de mega hit Jurassic World en nu gaat hij het derde deel van de nieuwe Star Wars trilogie regisseren. Eerder was al bekend dat Rian Johnson (o.a. Looper en Brothers Bloom) deel acht zou gaan regisseren en zoals bekend doet J.J. Abrams The Force Awakens welke einde van het jaar uit gaat komen. Leuk nieuwtje van dit deel is dat deze einde van het jaar een weekje eerder gaat uitkomen dus alle fans hoeven een weekje korter te wachten om weer meegenomen te worden in een Galaxy far far away.

Disney kondigt nieuwe film aan.

Sjakie en de bonenstaak krijgt een geanimeerde Disney verfilming. Bij de Disney expo werd aangekondigd dat Disney aan de slag gaat met dit sprookje onder de werktitel ‘Gigantic’. Nathan Greno welke verantwoordelijk was voor Tangled zal de regie op zich nemen. Tevens werd bekend dat het muzikale duo Robert and Kristen Anderson-Lopez, welke een Oscar won voor Frozen.

Disney’s eerder sjakie en de Bonenstaak verfilming met Micky in de hoofdrol

Will Smith zal Fresh Prince serie reboot produceren

Will Smith zegt hier zelf over dat een nieuwe serie zonder zijn medewerking niet echt zou voelen. Ondertussen begint er een geruchtenstroom te ontstaan of Will Smith niet meer zou doen dan alleen produceren of sterker nog dat zijn zoon Jaden misschien de hoofdrol zal gaan spelen. Een ander gerucht is dat Will Smith een volwassen versie zou gaan spelen en nu zelf de zorg zal moeten gaan dragen voor een tiener. Binnenkort zal hier vast en zeker meer over bekend worden.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar