Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

Star Wars Nieuws

Er is weer wat onthuld over het komende Star Wars deel The Force Awakens. Oscar winnares Lupita Nyong’o zal de rol van Maz Kanata op zich nemen. Dit zal een CGI karakter zijn en piraat, maar of zij voor de goeie of slechte kant werkt blijft nog onduidelijk. Ook over de rol van Adam Driver (o.a. bekend van de HBO serie Girls) is duidelijkheid gekomen daar hij op een nieuwe foto te zien is als Sith Lord Kylo Ren. Ook zijn er beelden van een Silver Trooper (Gwendoline Christie) uitgekomen.

Lupita in motion capture modus (wij hadden gehoopt op make-up)

Adam driver als Kylo Ren

Gwendoline Christie bekend van GoT en de Silver Trooper welke zij zal vertolken in het aankomende Star Wars avontuur.

John Wick 2 in de maak met Keanu Reeves!

De suprise hit van vorig jaar krijgt een vervolg waarbij het volledige team wat het zo een succes maakte terugkeert. Dus naast Keanu Reeves zullen David Leitch en Chad Stahelski de regie op zich nemen en zal Derek Kolstad weer het script schrijven. De verwachtingen zullen natuurlijk wat hoger liggen na het succes van John Wick maar zo lang het vervolg zichzelf ook niet te serieus neemt en men de actie scenes weer zo bruut in beeld brengt kunnen wij in ieder geval niet wachten om John Wick weer in actie te zien.

Keanu Reeves in full revenge modus in John Wick

 

It Remake komt eraan.

Persoonlijk vind ik Pennywise (Tim Curry) nog steeds de engste clown ooit en ik betwijfel of ze dat gevoel kunnen evenaren in een remake. Het enige waar ik wel op hoop is een beter einde, want die was echt zwak. Dat men Will Poulter (oa We’re the Millers) heeft gecast als Pennywise zal menigeen al doen twijfelen of dit goed gaat komen. Regisseur Cary Fukunga werd echter bij de audities weggeblazen door diens prestaties en is overtuigd Will de juiste man is voor de rol. wie trouwens bang is dat het gehele verhaal ingekort gaat worden ivm bioscoop release wees gerust (of niet) de regisseur wilt 2 films maken om het volledige verhaal opnieuw te vertellen. Andere acteurs die in de race zouden zijn voor Pennywise waren Ben Mendelsohn en Mark Rylance, beide acteurs die qua ervaring meer in het straatje van Tim Curry hadden gepast maar wie weet worden we verrast

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar