Site pictogram Movie Addicts

Movie Nieuws

Er is weer een hoop gebeurd afgelopen week inclusief het tragische nieuws dat Chistopher Lee op de zeer respectabele leeftijd van 93 jaar is overleden. Hieronder een aantal highlights.

Kingsman krijgt mogelijk een vervolg.

Tijdens een interview vertelde regisseur Matthew Vaughn dat hij momenteel bezig is een vervolg te schrijven voor de suprise hit Kingsman: The Secret Service. Ondanks zijn R-rated status haalde deze film (die 81 miljoen kostte om te maken) alleen al in Noord-Amerika 128 miljoen binnen en wereldwijd slechte hij de 400 miljoen grens. Tegenover bijvoorbeeld de Marvel films is dit een schijntje, maar gezien deze film weinig tot geen fanbase had en dus als een onbekende R-rated titel uitkwam wist deze zowel pers als publiek positief te verassen en een ruime winst te boeken. Matthew heeft wel aangegeven dat hij niet zozeer een voorstander is van vervolg films maar mede dankzij de karakters wil hij er toch mee aan de slag. Wanneer hij tevreden is met het script wil hij toch aan de slag gaan met een vervolg iets wat hij destijds met Kick-Ass aan zich voorbij liet gaan. Het enige wat hij wel wilde onthullen dat in een mogelijk vervolg er een Amerikaanse agent zou worden toegevoegd.

Chris Hemsworth in Ghostbuster Reboot

Chris Hemswort lijkt na Vacation (Het vervolg op Lampoons vacation films uit de jaren ’80 en ’90) de smaak te pakken te hebben wat komedies betreft. Hij zal in de Ghostbuster film de receptionist van de Vrouwelijk ghostbusters vertolken. In het origineel was dit actrice Annie Potts. Met Chris als receptionist hebben wij al een reeks aan inkoppers in gedachte en zal een van de running gags hoogstwaarschijnlijk zijn dat de dames bij tijd en wijlen kwijlen bij het aanzicht van hun te aantrekkelijke receptionist.

Equalizer krijgt vervolg

Afgelopen jaar hadden we een aantal harde actie films die het behoorlijk goed deden aan de kassa en The Equalizer met Denzel Washington was er een van. Sony pictures heeft nu bevestigd dat 29 september 2017 het vervolg gepland staat in Amerika. Men gaat er van uit dat Denzel Wasington zijn rol van Robert Mccall weer op zich zal nemen. Waarop wij ons afvragen ‘Heeft Denzel al eens in een vervolg film gespeeld?’

Sir Chrisopher Lee overleden.

Christopher Lee welke in de vorige eeuw onlosmakelijk verbonden was met Dracula maar ook deze eeuw zijn stempel op de moderne cinema wist te drukken met iconische schurkenrollen zoals Saruman in de LOTR en the Hobbit films en niet te vergeten Count Dooku in de Star Wars franchise. Christopher Lee was al sinds de jaren ’40 aan het werk. Zijn grote doorbraak kwam in 1958 met Horror of Dracula waarna hij samen met zijn goede vriend Peter Cushing nog vele horror en Dracula films maakte ( wat vele niet weten is dat hij voor deze doorbraak al samen met Peter Cushing in The Curse of Frankenstein speelde waarin hij het monster was) Verdere gedenkwaardige schurken rollen waren onder andere Rochfort in de geslaagde Muketiers films uit de jaren ’70 en Scaramanga in de James Bond film The Man With the Golden Gun. Nu hopen wij vooral dat vele horror klassieker met hem opgepoets worden en uitgebracht worden want hij ondanks dat deze icoon nooit een oscar won of genomineerd was werd hij wel geridderd voor zijn bijdrage een de Britse film industrie.

Wist je dat, zijn grootste fout is naar eigen zeggen is het afwijzen van de rol van Sam Loomis in de Halloween film uit 1978.

Wist je dat, hij Tolkien(De schrijver van de Lord of the Rings triologie) gekend heeft en deze hem de rol van Gandalf gunde mocht zijn verhaal ooit verfilmd worden. Achteraf gezien kunnen wij ons geen andere Gandalf voorstellen maar ook geen betere Saruman.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar