Site pictogram Movie Addicts

Movie nieuws

Het is weer een drukke week geweest waarbij er records sneuvelde, projecten toch groen licht kregen en er weer bergen nieuwe trailers online kwamen. Veel van die trailers hebben wij nu ook online staan maar hieronder een samenvatting van een aantal leuke film nieuwtjes.

 

Jurassic World pakt record op record.

Jurassic World presteert boven verwachting en hoe!!!! Nadat al bleek dat Jurassic World de beste opening wereld wijd had met meer dan 520 miljoen bleek de film in Amerika ook het record van The Avengers te hebben overgenomen voor beste opening. The Avengers sloot hun openingsweekend af met ruim 207 miljoenen Jurassic World bleek met 208 miljoen toch nog net een stapje verder te zijn gegaan. Nu ook de 2de week voortvarend verloopt, lijkt deze film in 11 of 12 dagen de grens van 1 miljard dollar opbrengst wereldwijd te slechten waarmee het net behaalde record van Furious 7 van 17 dagen alweer uit de boeken kan. Voor Universal studio’s die beide films uitbracht (evenals Fifty Shades en Pitch Perfect 2) kan het jaar al niet meer stuk terwijl toptitels als Minions, Terminator Genisys, MI: 5 Rogue Nation en de nieuwe James Bond Spectre nog moeten uitkomen.

 

Hugh Jackman officieel bevestigd voor X-Men: Apocalypse.

Eerst werd volmondig geroepen dat Hugh Jackman een rol zou hebben, toen weer niet, toen bevestigde hij nog één Wolverine film (hopelijk nu eindelijk een die wel recht doet aan het karakter) en waarschijnlijk een cameo appearence in Apocalypse. Maar nu is de kogel door de kerk Wolverine zal ook een echte rol spelen in de derde film uit deze reeks welke zich afspeelt in de jaren ’80. Dit is ook de laatste film waar James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender en Nicholas Hoult voor waren vastgelegd. Met een aantal jonge toevoegingen welke karakters zullen spelen uit de eerste triologie lijken vervolgen na Apocaypse niet ondenkbaar.

 

Eli Roth is een bezig bijtje

Nu Knock Knock al een aardige buzz aan het genereren is (zie ook nieuwe poster hieronder)en ook The Green Inferno een release datum kreeg dit jaar (trailer ook online hier) lijkt Eli Roth terug van weg geweest. Daar komt nu ook Meg bij. Meg staat voor Megalodon, een haai uit de oertijd waarbij Jaws op een onschuldige goudvis zou lijken. Dit project staat al zo een 20 jaar in de steigers en nu met het succes van Jurassic World (waarbij we een Mosasaurus in actie zien) willen de eigenaren van de rechten nu cashen. meg verteld het verhaal van 2 mannen die jacht maken op dit monster voor de Chinese kust.

 

Sequels unleashed!!!

Pitch Perfect 3

Afgelopen week werd bekend dat Pitch Perfect 3 er aan zal komen in juli 2017. Eerlijk gezegd kon dat ook niet uitblijven nu deel 2 zo’n groot succes is. Het positieve is dat Anna Kendrick en Rebel Wilson wel weer aan boord zijn om mee te spelen. Elizabeth Banks zal weer produceren maar is nog niet bevestigd om eventueel weer te regisseren.

Maleficient 2

Angelina Jolie had ooit gezegd geen vervolgen meer te doen, maar nu is Linda Woolverton de schrijfster van Maleficient bezig om een vervolg neer te pennen voor de life version hit. Bij Disney hebben ze er vertrouwen in dat Angelina toch zal tekenen voor een vervolg aangezien ze zo dol was op deze rol dat ze toch een uitzondering zal maken om geen vervolgen meer te doen.

The Last Witch Hunter 2

The Last Witch Hunter met Vin Diesel moet nog uitkomen maar de studio en hoofdrolspeler Vin Diesel hebben al bevestigd dat het vervolg er aan zal komen. Nu hopen dat de film het goed zal gaan doen, anders is daar natuurlijk Furious 8 welke in 2017 uit moet gaan komen.

 

Mobiele versie afsluiten
Spring naar toolbar